UNA ESCOLA EUROPEA

Des de la creació del programa Erasmus +, L’ESFMB ha augmentat sense parar la seva participació en diversos projectes que ha dut a terme amb diferents països d’Europa (Portugal, Itàlia, Dinamarca, Irlanda, Malta, Turquia, Grècia, Alemanya) i altres amb els quals estem en camí de negociar convenis com França, Països Baixos o Polònia. Com a resultat, més de 1000 persones (estudiants i professors) han participat ja en els nostres projectes Erasmus.

 

L'ESCOLA SINDICAL: UNA ESCOLA VALENCIANA

 

València és la tercera ciutat d’Espanya. Amb uns 800.000 habitants a la ciutat, a la Gran València, viu més d’un milió de persones. Estem situats en una de les regions amb més atractiu turístic del món amb més de 24 milions de turistes registrats en l’any 2016. Però el País Valencià també té un gran potencial econòmic amb indústries punteres en els sectors del automòbil, el taulell i un gran nombre d’indústries relacionades. Les terres valencianes tenen una cultura mil·lenària. Resultat d’això són les seues riques tradicions, moltes d’elles Patrimoni Immaterial de la Humanitat, com les Falles.

 

 

CONSORCI ERASMUS

 

Liderat per l'ESFMB i amb la col·laboració de diversos instituts públics del País Valencià s'ha creat un consorci que uneix els nostres esforços per gestionar conjuntament els programes Erasmus+. Gràcies a aquest teixit col·laboratiu que hem creat podem fer front als complexos reptes d'una societat diversa i dinàmica.

 

ENTITATS COL·LABORADORES

 

Mantenim convenis de col·laboració regionals i nacionals amb universitats, cámeres de comerç, associacions empresarials, centres educatius, entitats sense ánim de lucre y ONG's. Aquests convenis fan possible el desenvolupament de diverses iniciatives puntuals o continuades.

 

UNA ESCOLA DE SINDICATS

 

L’escola Sindical de Formació Melchor Botella és una organització sense ànim de lucre que gestiona la formació de totes les persones que pertanyen o tenen afinitat amb la Intersindical Valenciana (IV) que actualment comprèn deu sindicats del País Valencià, amb un total de 18.000 afiliats i afiliades.

Els sindicats que formen l’ESFMB pertanyen a diferents sectors: educació STEPV, indústria metal·lúrgica STM, salut IS, ferroviari SF, indústria comerç STICS, OSUT, Administració STAS, CAT, així com altres sectors, com el transport públic TUC, fins i tot jubilats tenen representació a la nostra organització. Així que tenim accés a un ventall d’empreses per acollir els alumnes de formació professional a Europa.

A més, la nostra naturalesa sindical permet als assistents, conèixer de primera mà les condicions de treball, així com la normativa reguladora dels convenis col·lectius i tot el que cal saber sobre condicions de treball.

 

 

ÀREES D'INTERVENCIÓ 

 

 

COOPERACIÓ I VOLUNTARIAT

 

Encapçalem projectes de movilitat Erasmus+ KA1(Vet mobility), accions clau KA2 (Cooperació per a la innovació d'intercanvi de bones práctiques destinats a centres educatius) i KA3 (Recolzament a la reforma de polítiques) i també acollim projectes de voluntariat del Cos Europeu de la Solidaritat.

 

FORMACIÓ

Implicada diàriament en la consecució d'un món més just i conscient de la importància de l'aprenentatge permanent, ofereix l'oportunitat de participar en activitats diverses i enriquidores a tots els membres de la Intersindical i a persones amb interessos similars. L'ESFMB oferix formació formal i no formal en matèries diverses i heterogènies com poden ser: la formació laboral i jurídica, educació, idiomes, inclusió e igualtat, drets humans i cooperació per a la ciutadania global.

 

PRÀCTIQUES LABORALS

La part pràctica ofereix l’oportunitat de tenir una experiència de formació en diferents àmbits relacionats amb el currículum i aspiracions personals. El període de formació inclou entrada a les empreses, organitzacions, entitats públiques o privades en àrees com ara:

 • Administració d’empreses.
 • Comptabilitat.
 • Administració.
 • Recursos humans.
 • Màrqueting, vendes, relacions públiques i comunicació.
 • Informàtica, multimèdia.
 • Disseny web.
 • Cooperació internacional, projectes d’EU.
 • Turisme, Eco-Turisme.
 • Hotel i restauració.
 • Patrimoni, art i cultura.
 • Assistència Social i voluntaria.

 

ASSESSORAMENT

Donem suport i assessorament a Centres Educatius d'Educació Primària, Secundaria i Formació Professional que volen participar en projectes d'internacionalització en educació, buscant la implementació de millores educatives i l'aprenentatge col·lectiu.

 

Este portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement.

No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de l'ESFMB. Si continueu navegant, entendrem que accepteu la nostra política de privacitat. Saber más

Acepto