ERASMUS+. PROJECTE DE L'ESFMB.

Nº del projecte: 2021-1-ES01-KA121-VET-000009964

Modalitat: Presencial
Data d'inici: 01/09/2021
Data de finalització: 30/11/2022
Matrícula: Oberta
 

 

Contingut

El projecte respon a la necessitat d'enfortir la dimensió europea de la formació professional a través de mobilitats entre països. Tracta d'enfortir el rol de la mobilitat transnacional i la força de la dimensió europea en la formació professional, orientant al grup objectiu (gent jove sense experiència de treball prèvia, que estan buscant el seu primer treball, o bé, recentment graduats i gent amb poca o nul·la educació formal, sense ocupació, als qui els agradaria tenir una experiència a l'estranger) contribuint al desenvolupament de la idea d'una Europa més tangible.

La fita principal és que els participants desenvolupen a través de pràctiques en companyies europees habilitats i aptituds que complementen, de manera pràctica, les habilitats ja adquirides en la seva formació i s'incorporen eficientment al mercat laboral europeu. Necessiten desenvolupar no sols habilitats tècniques i específiques de l'especialitat que han estudiat, sinó també altres habilitats clau com poden ser: les habilitats culturals, lingüístiques, emprendeduria i iniciativa personal, habilitat per a treballar en equip i coneixement d'altres entorns de treball. Tot açò, facilitirarà la seva inserció en el mercat laboral europeu, ja siga com a autònoms o com a empleats d'uns altres.

Objectius

  • Ampliar la dimensió internacional de les organitzacions del consorci.
  • Actualitzar i millorar les competències docents.
  • Implantar metodologies més innovadores.
  • Millorar la qualitat dels ensenyaments d'FP.
  • Ampliar l'oferta educativa dels centres consorci.
  • Crear una xarxa europea d'intercanvi de bones pràctiques, una veritable comunitat d'aprenentatge
  • Promoure els valors d'inclusió, justícia social i equitat.

Difusió; La veu de les participants

 

Consorci de l'ESFMB

IES Massamagrell, IES Maria Ibars Denia, IES Consellería, CIPFP Ausiàs March (VLC), IES Almadrava, IES Almussafes, IES Costa Azahar, IES Núm 1. Xàbia, IES Arabista Ribera, IES Guillem d'Alcalà, IES Consuelo Aranda, IES La Vall d'Alba, IES El Grao, IES Ifach, IES Eduardo MErelló, IES Ximen D'Urrea.

Lloc de realització: Portugal, Irlanda, Alemanya, Itàlia, Malta, Austria, França i Polonia.